Izboljšajte estetiko in funkcionalnost svojega obraza 

Blefaroplastika oz. korekcija vek

Blefaroplastika oz. korekcija vek

Z estetskim posegom korekcije vek oz. blefaroplastike odstranimo odvečno kožo in maščevje ter ustvarimo novo obliko vek. Cilj posega je doseči naraven videz spočitosti in vedrine. Poleg estetskega videza je pomemben funkcionalni vidik operacije. Pacienti po posegu opazijo povečano vidno polje v zgornji tretjini, zmanjša se napetost v čelu, ker se sprostijo čelne mišice. Poseg je nizkoinvaziven, rehabilitacija je hitra. Blefaroplastika je komplementarna z drugimi nizkoinvazivnimi pomlajevalnimi metodami. Najbolj preizkušeni in učinkoviti sta aplikaciji botulinum toxina (Vistabel) in polnil. Z njimi lahko zgladimo obočesne gube in vrnemo volumen upadlim predelom obraza.

Odstranitev novotvorb

Odstranitev novotvorb

V področju vek in zgornjega dela obraza se pogosto pojavljajo novotvorbe, ki motijo estetiko obraza. Novotvorbe pa lahko motijo tudi samo funkcionalnost obraza; so npr. moteče pri nošnji očal. Najpogostejše so spremembe v obliki bradavičk in keratoz, ki jih lahko odstranimo na klasični način (s skalpelom in šivanjem). Površinske in manjše spremembe pa odstranimo s radiofrekvenčno sondo, zato šivanje ni potrebno. Operacije potekajo v povprečju 10-30 minut, v lokalni anasteziji.

Osvežitev obraza in glajenje gub

Osvežitev obraza in glajenje gub

Glajenje gub izvajamo z aplikacijo botoksa in polnil. S temi preizkušenimi in učinkovitimi metodami pomlajevanja, lahko hitro zgladimo moteče gube ob očeh in vrnemo volumen upadlim predelom obraza ter tako osvežimo obraz. V Očesnem centru Irman uporabljamo pri estetskih posegih na osnovi botoksa in hialuronske kisline izključno visokokakovostne in klinično dokazane proizvode vodilnih proizvajalcev medicinskih pripomočkov za estetsko kirurgijo (Allergan Pharmaceuticals).

 

btn cenik  Naroči se na brezplačen estetski posvet