Napredna tehnologija za Vaš dober vid.

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju ponudimo lasersko operacijo dioptrije s pomočjo novega laserskega sistema LenSx® in tehnologijo Contoura.

Kaj je računalniška analiza Contura Vision?

Contoura je izraz za izvajanje posamezniku prilagojene laserske operacije dioptrije. Vsaka posamezna roženica ima individualne značilnosti, kot neke vrste prstni odtis. Naprava Topolyzer® opravi zemljevid roženice z neverjetnimi 22.000 točkami, kar je v okulistiki neprimerljivo. Podatki o posameznikovem očesu se prenesejo v  laser, ki med posegom optimizira očesno površino. Tako se ne odpravi samo tista dioptrija, ki jo imamo na očalih, temveč se s to tehnologijo odpravi tudi druge nepravilnosti v očesni optiki. To vodi v boljšo kvaliteto vida.

Vi in Vaše oko ste za nas unikatni.

Posledice te tehnologije so res navdušujoče. S pomočjo neodvisnih FDA (Food and Drug Administration) študij so dobili najboljše rezultate vidne ostrine do sedaj. Kar 30,9% pacientov je po Contoura laserskem posegu videlo boljše kot prej z očali ali lečami.

Contoura™ na novo definira izraz 'kvaliteta vida'!

Več informacij

bullet1 Video / naš YouTube kanal
bullet1 Alcon Surgical

btn vec  btn cenik


alcon contoura vision
Alcon Topolyzer VARIO
(Contoura Vision)