Napredna tehnologija za Vaš dober vid.

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju ponudimo lasersko operacijo dioptrije s pomočjo novega laserskega sistema LenSx® in tehnologijo Contoura.

Kaj je laserski sistem LenSx®?

Gre za najnovejšo femtosekundno tehnologijo, ki omogoča t.i. robotsko lasersko operacijo na očeh. Zagotavlja večjo predvidljivost in natančnost, manjšo poškodbo za očesna tkiva in omogoča vrhunske rezultate. V laserski sistem je integriran izredno natančna slikovna diagnostika z visoko ločljivostjo – Optična Koherenčna Tomografija (OCT). Te slike so osnova za načrtovanje in izvedbo laserkega posega.

LenSx® je brez dvoma najnaprednejša tehnologija, ki temelji na računalniško kontrolirani natančnosti in omogoča kirurgu prilagajanje kirurške tehnike Vašemu očesu. Klasična LASIK laserska operacija dioptrije poteka s pomočjo nožev, mikrokeratomov. LenSx s pomočjo femtosekundnega laserja naredi vstopne točke na operativnem področju in odpravi potrebo po uporabi skalpelov na očesu. Skupaj z najnovejšim excimer laserjem Alcon Wavelight EX-500 tvori dopolnjujočo se lasersko refraktivno celoto.

Sedaj imajo pacienti možnost izbire operacije brez uporabe rezil, s pomočjo računalniško vodenega refraktivnega laserja. Poseg je neboleč.
Za dober refraktivni rezultat je zelo pomembna dobra centracija optične cone, zato je pomembna računalniško vodena natančnost in predvidljivost. Našim pacientom najnovejšim excimer laser Wavelight EX-500 zagotavlja izredno hitro sledenje nehotenih očesnih gibov s sledilno napravo – eye tracker.

Pacientom smo zavezani stalno zagotavljati najnovejšo in najvarnejšo tehnologijo:

 

irman laserske operacije zgodovina

 

Več informacij

bullet1 Video / naš YouTube kanal
bullet1 Alcon Surgical

btn vec  btn cenik


lensx sysLaserski sistem Alcon LenSx