Napredna tehnologija za Vaš dober vid.

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju  ponudimo operacijo dioptrije z zamenjavo očesne leče ali sive mrene s pomočjo novega laserskega sistema LenSx®.

Kaj je laserski sistem LenSx®?

Gre za najnovejšo femtosekundno tehnologijo, ki omogoča t.i. robotsko lasersko operacijo na očeh. Zagotavlja večjo predvidljivost in natančnost, manjšo poškodbo za očesna tkiva in omogoča vrhunske rezultate.  V laserski sistem je integriran izredno natančna slikovna diagnostika z visoko ločljivostjo – Optična Koherenčna Tomografija (OCT). Te slike so osnova za načrtovanje in izvedbo laserkega posega.

LenSx® je brez dvoma najnaprednejša tehnologija, ki temelji na računalniško kontrolirani natančnosti in omogoča kirurgu prilagajanje kirurške tehnike Vašemu očesu.

Klasična operacija na očesni leči poteka s pomočjo nožev, pincet in ultratvočnega aparata. LenSx s pomočjo femtosekundnega laserja naredi vstopne točke na operativnem področju in fragmentira naravno lečo, kar močno zmanjša ali odpravi potrebo po uporabi skalpelov in ultrazvočne energije v očesu.

Sedaj imajo pacienti možnost izbire operacije brez uporabe rezil s pomočjo računalniško vodenega refraktivnega laserja. Poseg je neboleč.

Za dober refraktivni rezultat je zelo pomembna dobra centracija multifokalne znotrajočesne leče, kar omogoči odličen vid tako na daleč kot na blizu, zato je pomembna računalniško vodena natančnost in predvidljivost. S sistemom LenSx® lahko istočasno odpravimo del cilindrične dioptrije znotraj same  roženice z laserskim posegom, ki ne rani površine.

Pacientom smo zavezani stalno zagotavljati najnovejšo in najvarnejšo tehnologijo!

Več informacij

bullet1 Video / naš YouTube kanal
bullet1 Alcon Surgical

btn vec  btn cenik


lensx sysLaserski sistem Alcon LenSx