irman-uvodLepo vas pozdravljamo na spletnih straneh okulističnega centra Irman.

Smo zasebna zdravstvena ustanova, ki deluje na področju okulistike. Ukvarjamo se z diagnosticiranjem in zdravljenjem očesnih bolezni, na teh spletnih straneh pa vam želimo podrobno predstaviti našo dejavnost na področju očesnih operacij in estetskih posegov na očeh.

Vodja ustanove je Marjan Irman, dr. med., specialist oftalmolog, ki ima na tem področju veliko izkušenj, saj je v Sloveniji prvi uvedel vse laserske metode in implantacijo umetne leče v oko (na iris pritrjene IOL) ter je bil več kot pet let edini izvajalec laserskih operacij dioptrije. Leta 1996 je uvedel lasersko operacijo po metodi PRK, LASIK leta 1998, LASEK leta 1999, EPILASIK leta 2006, Z-LASIK leta 2010 in LenSx leta 2016.

Število različnih operacij in posegov na očeh z leti narašča saj so postale dostopnejše, ljudje pa so vedno bolj ozaveščeni in dobro informirani. Na naših straneh lahko dobite informacije o naših storitvah, si ogledate video predstavitve našega centra in pričevanja naših strank. Veseli bomo če nas pokličete in povprašate za dodatne informacije.

Vsak dan damo vse od sebe, da ste lahko naš zadovoljen pacient.