spremenjeno: 22.5.2017

irman20letlogo
Vas zanima kakšne so izkušnje naših strank? Poleg ogleda videoposnetkov na YouTubu, si lahko na naši facebook strani preberete zanimive komentarje. Uporabniki na facebooku so registriani kar je dobra garancija, da so mnenja verodostojna. Prav tako ne brišemo oz. ne cenzuriramo konstruktivnih pripomb/kritik. Stran je dostopna tudi za tiste, ki facebooka drugače ne uporabljajo. Za prikaz kliknite na vrstico s številom komentarjev nato
pa jih za boljšo preglednost razvrstite kronološko (glej slike).
 
 
fb stat2 fb krono2
 
 
1. Poletna akcija - laserska operacija dioptrije T-PRK za 699EUR/oko

V kolikor ste primerni za lasersko operacijo dioptrije in se v roku 1 meseca po predoperativnem pregledu odločite za poseg vam le tega nudimo po poletni/paketni akcijski ceni. Paket vsebuje vse kar potrebujete:
- izpopolnjena površinska metoda T-PRK (all laser t-prk)
- vključena wavefront optimizacija
- operacija na vrhunski napravi Alcon/Novartis EX-500 s frekvenco 500Hz
- vključeni trije kontrolni pregledi v roku 1 leta po operaciji
- operirala vas bo ekipa, ki ima na področju laserskih operacij več kot 20 let izkušen (prvi v regiji Slovenija/Hrvaška)
 
 
 
2. Nove tehnologije - laserska operacija z robotom LenSx, Verion, Contoura Vision - NOVOST V TEM DELU EVROPE
 
Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da imamo samo v očesnem centru Irman možnost operacije dioptrije ali sive mrene z novim laserskim sistemom LenSx®. Kot prvi v tem delu Evrope lahko ponudimo t.i. robotsko lasersko operacijo na očeh, ki zagotavlja večjo predvidljivost in natančnost, manjšo poškodbo za očesna tkiva in omogoča vrhunske rezultate. Ta laserski sistem se uporablja za operacijo dioptrije z zamenjavo intraokularne leče, lasersko operacijo LASIK ali operacijo sive mrene. Pri operacijah po novem uporabljamo še Alcon VERION, ki je sistemska tehnologija za nadzor nad operacijami in Alcon Contoura Vision za personalizacijo operacij (Vaše oko izmeri na neverjetnih 22.000 točkah).
 
Glede cene za operacijo z novimi tehnologijami nas prosimo kontaktirajte na 041 724 995 med 8h in 18h. 


Naprave za lasersko korekcijo dioptrije v Očesnem centru Irman od leta 1996:
irman laserske operacije zgodovina

 

 
 
3. Možnost pLačila na obroke

Imetnikom kartic Diners Club in NLB Visa/Mastercard/Karanta nudimo enostavno obročno odplačevanje. Število obrokov je največ 12.

dci acceptance mark white