S spletnimi stranmi na naslovih www.očesneoperacije.si, www.ocesneoperacije.si in www.irman.si
upravlja slovensko podjetje Irman d.o.o., ki je tudi ponudnik opisanih storitev in izdelkov.

Vrednosti storitev in cene

Storitve izvajamo v sklopu dveh enot in sicer:

1. v ordinaciji s koncesijo ZZZS v kateri ste deležni obravnave iz sredstev obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Plačilo oz. doplačilo je potrebno le v primeru ko eno oz. obe vrsti zavarovanj nista veljavni. Spletne strani ordinacije s koncesijo so ločene in se nahajajo tukaj (http://www.okulistikairman.si/).

2. samoplačniška ordinacija nudi storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne zagotavlja ali pa storitve, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje sicer pokriva vendar zaradi čakalne dobe stranka želi samoplačniško obravnavo. Stranka mora ob plačilu podpisati izjavo, da se zaveda da so storitve popolnoma samoplačniške. Strani samoplačniške ordinacije so: www.očesneoperacije.si, www.ocesneoperacije.si, www.crosslinking.si.

Vse navedene cene so informativne narave in se lahko nenapovedano spremenijo brez predhodnega obvestila. Prosimo, da nas kontaktirate in se pri operaterju oz. osebju pozanimajte za trenutne cene in morebitne ugodnosti in akcije. Zdravstvene storitve in oskrba so po 1. točki 1. odstavka 42. člena zakona o DDV (ZDDV-1) oproščene plačila DDV, zato davek pri vrednostih storitev ni naveden oz. upoštevan. Storitve, ki niso oproščene DDV imajo to posebej označeno.

Video pričevanja strank

Na naših spletnih straneh in naših straneh na YouTube-u so dosegljivi video pričevanja naših strank. Izjave so nastale na podlagi prostovoljne privolitve in sodelovanja  naših strank, ki za to niso prejele nobenega plačila.

Splošne informacije o stranskih učinkih zdravljenja, trajnosti rezultata, zadovoljstvu in garancijah

Na teh spletnih straneh so opisane storitve, ki jih nudimo v našem Očesnem centru Irman. Opisi so v navadni spletni obliki in v obliki dokumentov pdf, slik in video posnetkov ter ostalih oblikah. Deloma so v opisih zajete tudi kontraindikacije, stranski učinki, komplikacije in ostala opozorila, ki pa niso popolna, zato je pred končno odločitvijo za poseg potreben pregled in pogovor z našim zdravnikom. Prav tako ni nujno, da danes poznamo vsa tveganja. Možno je, da se bodo z leti pokazala določena tveganja, ki jih danes ne poznamo.

Kljub temu, da ponujamo v svetu uveljavljene storitve, imamo veliko izkušenj, se tehnično in strokovno nenehno izpopolnjujemo je nemogoče predvideti odziv telesa na zdravljenje oz. poseg. V nekaterih primerih se telo odzove drugače od pričakovanega, zato je garancija na 100% uspeh, dolgotrajnost rezultata in zadovoljstvo nemogoča.

Splošno

Slike, video posnetki, tekstovne vsebine, pdf dokumenti in ostala gradiva teh spletnih straneh so avtorsko zaščitena in jih ni dovoljeno kopirati in ponovno objavljati brez predhodnega dogovora.

Varovanje zasebnosti

Podatke, ki jih vpišete v naše spletne obrazce za naročilo storitev ali telefonskega klica uporabljamo samo za namene kontaktiranja z vami. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Uporaba piškotkov

Naše spletne strani uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.