Contoura VisionNapredna tehnologija za Vaš dober vid

 

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju ponudimo lasersko operacijo dioptrije s pomočjo novega laserskega sistema LenSx® in tehnologije Contoura®.


Contoura® - 100% individualizacija posega

Contoura® je izraz za izvajanje posamezniku prilagojene laserske operacije dioptrije. Vsaka posamezna roženica ima individualne značilnosti, kot neke vrste prstni odtis. Naprava Topolyzer® opravi zemljevid roženice z neverjetnimi 22.000 točkami, kar je v okulistiki neprimerljivo. Ti natančni podatki o značilnostih posameznikovega očesa se prenesejo v laser, ki med posegom optimizira očesno površino. Tako se ne odpravi samo tista dioptrija, ki jo imamo na očalih, temveč se s to tehnologijo odpravi tudi druge nepravilnosti v očesni optiki. To vodi v boljšo kakovost vida.

 

Vi in Vaše oko ste za nas unikatni

Rezultati Contoura® tehnologije so res navdušujoči. FDA (Food and Drug Administration) študija je poročala o najboljših rezultatih vidne ostrine do sedaj. Kar 30,9% pacientov je po Contoura® laserskem posegu videlo bolje kot prej z očali ali lečami.

 

Contoura® na novo definira izraz 'kakovost vida'!

 

btn vec btn cenik

 


 

Povezave: Operacija z robotom LenSx®, Contoura®, All-laser PRK, All-laser LASIK, ReLEx SMILE

Operacija z vstavitvijo leč, Operacija sive mrene, Terapija keratokonusa, Estetski posegi