Laserski sistem LenSx®Napredna tehnologija za Vaš dober vid.


Z veseljem in ponosom sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju ponudimo operacijo dioptrije s pomočjo novega laserskega sistema LenSx® (Alcon).


Najsodobnejši laserski sistem LenSx®

Laserski sistem LenSx® predstavlja najnovejšo femtosekundno tehnologijo, ki omogoča t.i. robotsko lasersko operacijo na očeh. Zagotavlja večjo predvidljivost in natančnost, manjšo poškodbo za očesna tkiva in omogoča vrhunske rezultate. V laserski sistem je integrirana izredno natančna slikovna diagnostika z visoko ločljivostjo - Optična Koherenčna Tomografija (OCT), ki je ključna za načrtovanje in izvedbo laserskega posega.

 

Operacija z robotom LenSx® je neboleča, natančna in predvidljiva

LenSx® je brez dvoma najnaprednejša tehnologija, ki temelji na računalniško kontrolirani natančnosti in omogoča kirurgu prilagajanje kirurške tehnike Vašemu očesu. Klasična operacija na roženici poteka s pomočjo noža, mehanskega keratoma. LenSx® s pomočjo femtosekundnega laserja naredi vstopne točke na operativnem področju in razsloji roženične sloje z zelo kratkimi pulzi. Z uvedbo laserskega sistema LenSx® imajo naši pacienti možnost izbire operacije brez uporabe rezil. Poseg je neboleč in celjenje hitro.

 

LenSx® lahko odpravi del cilindrične dioptrije

S sistemom LenSx® lahko istočasno odpravimo del cilindrične dioptrije znotraj same roženice z laserskim posegom, ki ne rani površine.

 

Našim pacientom zagotavljamo najsodobnejšo in najvarnejšo tehnologijo!

 

Podrobnosti o operaciji z robotom LenSx® smo vam pripravili v obliki PDF - kliknite na gumbek "Več o storitvi". Več informacij o LenSx® sistemu pa lahko poiščete na spletni strani proizvajalca Alcon. Vabimo vas, da obiščete tudi Youtube kanal Očesnega centra Irman, kjer si lahko ogledate video posnetke pričevanja naših strank, posnetke operacij in predstavitev našega centra.

 

btn vec btn cenik

 

Povezave: Operacija z robotom LenSx®, Contoura®, All-laser PRK, All-laser LASIK, ReLEx SMILE,

Operacija z vstavitvijo leč, Operacija sive mrene, Terapija keratokonusa, Estetski posegi