VerionNapredna tehnologija za Vaš dober vid.

 

Z veseljem in ponosom vam sporočamo, da Vam lahko v Očesnem Centru Irman prvi na našem področju  ponudimo operacijo dioptrije z zamenjavo očesne leče ali sive mrene s pomočjo novega laserskega sistema LenSx® in Verion®.

 

Natančnost in predvidljivost

Za dober refraktivni rezultat je zelo pomembna dobra centracija multifokalne znotrajočesne leče, kar omogoči odličen vid tako na daleč kot na blizu, zato je pomembna računalniško vodena natančnost in predvidljivost. S sistemom LenSx® lahko istočasno odpravimo del cilindrične dioptrije znotraj same roženice z laserskim posegom, ki ne rani površine. 

 

Sledenje individualnem gibanju očesa

Skupaj z Verion® slikovnim sistemom je za določanje osi cilindra in centracijo znotrajočesne leče poskrbljeno s pomočjo računalniškega zaznavanja pozicije očesa med operacijo. Os cilindra in centracija leče se projecira v okular mikroskopa, kar omogoča našim kirurgom še natančnejše delo.

 

Uporaba najnovejših tehnologij LenSx®  in Verion® še dodatno izostri vid in lahko odpravi potrebo po očalih.

 

 btn vec btn cenik

 

Povezave: Operacija dioptrije z robotom LenSx®, Verion®, Operacija dioptrije z implantacijo monofokalne premium leče, Operacija dioptrije z implantacijo multifokalne premium leče, Operacija dioptrije z implantacijo fakične IOL predleče