Ocesni center IrmanPozdravljeni na spletnih straneh enote za očesno kirurgijo Očesnega centra Irman

 

Očesni center Irman, enota za očesno kirurgijo in estetiko je zasebna zdravstvena ustanova, ki deluje na področju okulistike. Izvajamo tako diagnosticiranje kot tudi zdravljenje očesnih bolezni, motenj vida in stanj kot so kratkovidnost, daljnovidnost, siva mrena in keratokonus.


Ustanovitelj in vodja ustanove je Marjan Irman, dr. med. spec. oftalm.,  ki je prvi v Sloveniji izvajal operacijo dioptrije z lasersko metodo. Že od leta 1996 smo pionirji med slovenskimi okulističnimi centri v uvajanju novih laserskih metod očesnih operacij. Irena Irman Grčar, dr. med., spec. oftalm., je 2016 prva v Sloveniji uspešno izvedla lasersko asistirano operacijo zamenjave leče (LenSx) in tako nadaljuje družinsko tradicijo.

 

V Očesnem Centru Irman redno opravljamo raziskave kakovosti in uspešnosti naših posegov. Inovativna vrhunska tehnologija, najsodobnejša oprema in izjemna izkušenost pa skupaj omogočajo, da našim cenjenim pacientom nudimo učinkovitost in varnost.

 

Na spletnih straneh smo za Vas pripravili predstavitev naših storitev na področju očesnih operacij in estetskih posegov na očeh. V kolikor se želite podrobneje pogovoriti o kateri od naših storitev, Vas vabimo, da nas pokličete na 041 724 995 oz. pošljete zahtevo za povratni klic tukaj.

 

Očesni Center Irman. Specialisti za odličen vid.

 

Povezave: Operacija dioptrije z laserjem, Operacija z vstavitvijo leč, Operacija sive mrene, Terapija keratokonusa, Estetski posegi