KONTAKT
Očesni center Irman / Aktualne objave / Vabljeni na brezplačni webinar o operaciji dioptrije!

Vabljeni na brezplačni webinar o operaciji dioptrije!

Ste že razmišljali o operaciji dioptrije vendar se v vas še vedno pojavljajo dvomi? Za vas smo organizirali brezplačen spletni seminar o operaciji dioptrije, na katerem boste izvedeli vse najpomembnejše informacije o operaciji dioptrije, vrstah operacij ter najnovejših tehnikah in tehnologijah.

Vas očala ali kontaktne leče ovirajo pri vaših vsakdanjih opravilih? Ste morda že razmišljali, da bi lahko nekega dne vsa opravila, hobije in druge obveznosti opravljali brez očal?

Ker se zavedamo, da je operacija dioptrije zelo velika odločitev v vašem življenju smo se odločili, da za vas naredimo brezplačni webinar na temo operacije dioptrije. Ta spletni seminar je odlična priložnost, da pridobite zanimive informacije o vseh vrstah operacij dioptrije, vključno z najbolj inovativnimi tehnikami in tehnologijo. Webinar bo interaktiven, z dovolj časa za vprašanja in odgovore. Predavateljici, Ireni Irman Grčar, dr. med., spec. oftalm., boste imeli priložnost zastaviti kakršna koli vprašanja o operaciji, tveganjih in koristih posega in še več. Tako se lahko najbolje odločite ali je operacija dioptrije tisto, kar si želite ter seveda tudi, da izberete tistega operaterja, ki vas je najbolj prepričal.

Kako se prijavite na seminar?

Zelo preprosto: kliknite na povezavo spodaj in v kontaktni obrazec vpišite svoje podatke. Nato na e-naslov prejmete nadaljna navodila ter povezavo do webinarja, ki bo v torek, 21. 3. ob 18.30.

PRIJAVA NA WEBINAR

Veselimo se, da bomo lahko del vaše življenjske odločitve.

Ekipa Očesnega centra Irman

P. S. Če vi operacije dioptrije ne potrebujete, lahko objavo posredujete tistimu, ki bi mu predavanje prišlo prav.