KONTAKT
Očesni center Irman / Naše zgodbe / Astrid Kljun

Vrsta posega: Laserska operacija dioptrije StreamLight

Občutki po operaciji:

“Pri Optiki Irman sem redna stranka od začetka srednje šole, ko sem začela nositi kontaktne leče. Priporočil mi jih je starejši brat, ki je takrat že živel v Žalcu in je zato tudi sam očala kupoval pri njih. Od nekdaj se spomnim resnično prijaznega odnosa in kvalitete pri nasvetih glede nakupa kontaktnih leč.

Njihova stranka sem bila tako tudi na fakulteti, ko sem živela v Ljubljani in tako smo nekako z leti prišli na idejo, da bi moj vid za zmeraj popravili. Po rojstvu hčerke sem začutila, da je pravi čas in se odločila za operacijo po metodi PRK.

Mojim očem so se resnično posvetili, izmerili vse, kar je potrebno in resnično razmislili, katera metoda bi bila zame najbolj ustrezna. Vse brez ihte, brez pritiska, izredno človeško in nežno.
Kar me je najbolj pomirilo je bilo dejstvo, da operacije ne bi izvedli, če bi presodili, da ne bi bila uspešna na dolgi rok. Na dan operacije so me izredno lepo sprejeli v ordinaciji v Žalcu, mi pripravili kvalitetna sončna očala za prvih nekaj dni okrevanja, nato pa so izredno kvalitetno, hitro in natančno izvedli operacijo mojih oči. Spet zagotovilo, da se laser samodejno ustavi, če pride do najmanjšega premika oči. Mirno se lahko sprostiš in si operacijo dobesedno “ogledaš” v živo. Operirala me je dr. Irmanova, ki sem ji takoj izredno zaupala in sem ji vsak dan hvaležna.

Z okrevanjem ni bilo nikakršnih težav, razen prvih nekaj dni kljuvajoče bolečine, ki sem jo pričakovala in tudi prestala. Po dolgem času sem si smela vzeti teden povsem zase in ta teden je bil ključnega pomena tudi za mojo osebno rast in nadaljnji potek dogodkov.

Izredno sem hvaležna vsem “Irmanom” in jih priporočam vsem, ki si želijo dobro videti…in videti dobro za zmeraj.”

Astrid lahko spremljate na Facebook strani: https://www.facebook.com/astridmusicofficial in Instagram profilu: https://www.instagram.com/astridmusicofficial ter Youtube kanalu: https://www.youtube.com/astridmusicofficial